0511-402436 / 06-23807982

Horren

Inzet(rol)horren

Inzethorren

De inzethor is een van de meest verkochte producten binnen ons assortiment. De inzethor is speciaal gemaakt voor kunststof kozijnen.

De inzethor wordt zonder boren of schroeven in het kozijn geplaatst. Door de dunne flens neemt de druk op het beslag nauwelijks toe.

Inzetrolhorren

De inzetrolhor is gelijk aan een inzethor, met als bijzonderheid dat u de mogelijkheid heeft om de hor te openen en te sluiten zonder dat de hor verwijderd hoeft te worden.

Inzet plisséhorren

De inzet plisséhor is een inzethor waar geplisseerd gaas in verwerkt is. Ook met de inzet plisséhor heeft u de mogelijkheid heeft om de hor te openen en te sluiten zonder dat de hor verwijderd hoeft te worden.

Vaste raamhorren

De vaste raamhor is een hor welke op of in het kozijn gemonteerd kan worden voor naar binnen of naar buiten draaiende ramen. De bevestiging van de vaste raamhor geschied door middel van wervels of scharnieren met magneten.

Rolhorren

Rolhor Zenit

De rolhor Zenit is voorzien van een gesloten cassette en aluminium geleiders waardoor deze ook uitermate geschikt is voor buitenplaatsing.

De rolhor Zenit kan zowel op als in het kozijn geplaatst worden.

Het gaas is aan beide zijden voorzien van een gladde zoom. Deze zoom gaat om een koolstof geleidepen welke in de zijgeleiders gemonteerd zit. Dit zorgt voor een windvaste borging van het gaas.

Sluiten gebeurd door middel van een schuifsluiting: Schuifjes aan beide uiteinden van de treklijst schuiven in een uitsparing onder in de zijgeleiders. Dit zorgt ervoor dat de treklijst onwrikbaar vast zit.

Rolhor Classic

De rolhor Classic is voorzien van een gesloten cassette en aluminium zijgeleiders waardoor deze ook uitermate geschikt is voor buitenplaatsing.

Montage kan alleen op het kozijn.

Sluiten gebeurd door middel van een kliksluiting in de geleiders.

Bij de rolhor classic wordt het gaas door de geleider geschoven. Doordat er geen borging is van het gaas is de rolhor classic niet windvast.

Klemhorren

De klemhor is een vaste raamhor welke speciaal ontwikkeld is voor draaikiepramen. De klemhor wordt, zonder boren of schroeven, aan de buitenkant tegen het kozijn geplaatst en bevestigd door middel van uiterst dunne, roestvrijstalen, klemmen. Hierdoor zal de druk op het beslag niet toenemen wanneer het raam gesloten wordt.

De klemhor wordt van binnenuit geplaatst.

Aan de binnenzijde tegen het profiel zit een zachte borstel wat zorgt voor een perfecte afdichting op het kozijn.

Plissé hordeuren

De plissé hordeur is voorzien van zwart, geplisseerd gaas. Dit gaas is enigszins zonwerend en goed zichtbaar. De plissé hordeur is gemaakt voor in de dag montage, maar op de dag montage is ook mogelijk. Hiervoor heeft u extra hoeklijnen nodig of een zogenaamde "Op de dag set".

Voor bijvoorbeeld openslaande tuindeuren kunnen er twee plissédeuren naar elkaar toe worden gemonteerd.

De plissédeur werkt zonder veerspanning waardoor deze in elke gewenste stand blijft staan en is te leveren tot 1900mm met 1 plissehordeur. Daardoor is deze deur zeer gebruiksvriendelijk.

De ondergeleider is een kunststof plakstrip van slechts 3mm hoog. Voor schuine onderdorpels is ook een schuine ondergeleider leverbaar.

Deurhorren

Vaste hordeuren

De vaste hordeur is een scharnierende hordeur en is uitermate solide door de stevige, in verstek gezaagde, aluminium profielen.

Standaard wordt de vaste hordeur geleverd met 1 schopplaat. 2 of 3 schopplaten zijn tegen meerprijs ook leverbaar.

Schuifhordeuren

De schuifhordeur is een vaste hordeur (zonder schopplaten) welke heen en weer schuift in een boven- en ondergeleider.

De schuifhordeur is zeer degelijk uitgevoerd, in verstek gezaagd en geschikt voor schuifpuien waarvan de buitenzijde geheel vlak is en zonder uitstekende delen, zoals bijvoorbeeld handgrepen.

Rolhordeur Zenit

De rolhordeur Zenit is voorzien van een gesloten cassette en aluminium geleiders waardoor deze ook uitermate geschikt is voor buitenplaatsing.

De geleiders zijn voorzien van een koolstof geleidepen welke zorgt voor een windvaste borging van het gaas.

Sluiten gebeurd door middel van een kliksluiting in de geleiders.

Rolhordeur Classic

De rolhordeur Classic is voorzien van een gesloten cassette en aluminium geleiders waardoor deze ook uitermate geschikt is voor buitenplaatsing. Sluiten gebeurd dmv een magneetsluiting op de treklijst.

Raamdecoratie

SpeedyPliss

De SpeedyPliss is een hoogwaardig raamdecoratieproduct voor kunststof kozijnen. De SpeedyPliss is te bedienen van boven naar beneden en van beneden naar boven.

De keuze in plisséstoffen varieert van decoratief tot en met geheel verduisterend.

Latende

De Latende is een raamjaloezie met 25 mm lamellen welke is geplaatst in een aluminium frame. Door middel van sterk magneetband kan de Latende gemakkelijk op het kozijn geplakt worden. De jalozie bevindt zich tussen de glaslatten waardoor een nagenoeg vlak geheel ontstaat.

De bediening gaat van boven naar beneden en blijft in elke gewenste stand staan.

De lamellen zijn en vele kleuren leverbaar.

Shadow

De Shadow is een decoratieve raamdecoratie. Het doek van de Shadow is trapsgewijs gevouwen en dubbel uitgevoerd. Door dit dubbele doek onststaat er een honingraatstructuur die enigszinds isolerend is.

De Shadow wordt compleet voorgemonteerd geleverd en ka door middel van een sterk magneetband op de glaslatten worden geplakt.

Het doek zelf bevindt zich tussen de glaslatten en het aluminium frame waardoor een nagenoeg vlak geheel onststaat.

De Shadow is ook geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer.

Day 'n Night

De Day 'n Night is een dubbele raamplissé welke van twee soorten stof is voorzien: Doorschijnend en niet doorschijnend.

Dit stijlvolle raamdecoratieproduct is compleet voorgemonteerd in een aluminium frame en wordt door middel van sterk magneetband op het kozijn geplaatst.

Met de Day 'n Night kunt u wisselen tussen niet doorschijnend, decoratief en geheel open door middel van handgrepen op de trekbalk.

De Day 'n Night is uitermate geschikt voor slaapkamers, maar ook voor vochtige ruimtes zoals bijvoorbeeld de badkamer.

Het doek is in vele verschillende kleuren leverbaar.

Switch

De Switch is een zogeheten Top Down/Bottom Up plissé raamdecoratie welke in een aluminium frame is bevestigd. Afhankelijk van de privacy en lichtinval positioneerd u de Switch.

In elke stand geeft de Switch uw interieur een prachtige en decoratieve uitstraling.

Het doek van de Switch is in vele kleuren leverbaar.

Geïnteresseerd geraakt in onze horren en of een ander product? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Van nokken tot schuifpuien en alles er tussenin, Uniek staat voor u klaar. Neem vandaag nog contact op!