0511-402436 / 06-23807982

Schuifpuien

kunststof hefschuifpuien nu ook met houtlookverbindingen!

Voor een schuifpui bent u bij Uniek Bouw & Montage aan het goede adres. Perfect bij elkaar passende onderdelen, zoals de profielen, de beglazing, de dichtingen en het beslag zijn de basis voor een hoogstaande en duurzame techniek. Met een uniek en eenvoudig schuifsysteem wordt jarenlang plezier gegarandeerd.

Een schuifpui wordt steeds populairder in het hedendaagse interieur. Uniek Bouw & Montage heeft puien die niet alleen makkelijk te bedienen zijn, maar dat ook van uitstekende kwaliteit is en bijzonder veilig, en gemakkelijk in onderhoud.

Voordelen

Het schuifprincipe kan in verschillende vormen gebruikt worden. Schuifpuien hebben als effect dat een ruimte groter lijkt. Door het plaatsen van een schuifpui lijkt de woonkamer door te lopen in de tuin, en dit geeft een mooi ruimtelijk effect. Daarnaast zorgen schuifpuien voor veel lichtinval in het interieur, zonder aan isolatie te verliezen, nog een voordeel van onze schuifpuien.

Uw schuifpui kan bij Uniek Bouw & Montage altijd op maat gemaakt worden, zodat u uw woning geheel naar eigen wens kunt indelen. Hierdoor kan aan bijna alle individuele woonwensen voldaan worden. Uitgangspunt is en blijft natuurlijk de blijvende kwaliteit en de veiligheid.

Geïnteresseerd geraakt in onze schuifpuien en of een ander product? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Van nokken tot schuifpuien en alles er tussenin, Uniek staat voor u klaar. Neem vandaag nog contact op!