0511-402436 / 06-23807982

Dakramen

Velux dakramen

Wij bieden voor ieder dak een oplossing. Daarom bieden wij daglichtsystemen, dakvensters, installatieproducten, raamdecoratie, zonwering en bedieningssystemen. Uniek Bouw & Montage is er voor het leveren en plaatsen van al uw Velux dakramen.

Hebt u een kamer waar weinig daglicht binnenkomt? En zit deze kamer onder een schuin dak? Dan laat u er toch één of meer Velux dakramen in plaatsen. Vergroot en verlicht uw zolderkamer met prachtige dakvensters, montage in één dag, het resultaat is een mooie, lichte kamer, die ruimer lijkt.

Nieuwe Velux dakramen, vervangen of verplaatsen

Maar ook dakramen die reeds jaren op hun plek zitten moeten ooit vervangen worden. Alleen waar koop ik een dakraam? Welke past? Wie monteert het dakraam? Bij Uniek Bouw & Montage bent u aan het juiste adres. Wij plaatsen niet alleen compleet nieuwe Velux dakramen maar vervangen of verplaatsen ook uw bestaande dakraam.

Tevens extra isolerende installatiepakketten (incl. gootstukken). De dakvensters zijn uit te voeren met tal van verduisterings- en rolgordijnsystemen in vele kleuren en dessins. Deze zijn eveneens leverbaar en montage gebeurt op dezelfde dag. Binnenafwerking is optioneel.

Geïnteresseerd geraakt in onze dakramen en of een ander product? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Van nokken tot schuifpuien en alles er tussenin, Uniek staat voor u klaar. Neem vandaag nog contact op!