0511-402436 / 06-23807982

Gevelbekleding

Gevelbekleding en gevelpanelen worden uit hoogwaardige kunststoffen geproduceerd en met Renolit folie bekleed. We kunnen de schroten in 2 uitvoeringen leveren, voor horizontaal gebruik hebben we de traditionele Rabat vorm en voor verticaal gebruik hebben we het rondkant paneel, maar deze is tevens ook horizontaal te gebruiken.

Gevelbekleding bepaalt in hoge mate de uitstraling van een gebouw. Of het nu gaat om een bedrijfspand, of een woonhuis: de gevel moet fraai en bovenal duurzaam zijn. Uniek Bouw & Montage biedt voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten gevelbekleding aan in een ruime diversiteit aan materialen en kleuren.

Kunststof gevelbekledingen van Uniek Bouw & Montage zijn niet alleen onderhoudsarm en duurzaam, maar bovendien decoratief door de vele kleurmogelijkheden.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Deze kunststof materialen worden reeds vele jaren grootschalig en met succes toegepast. De kunststof gevelbekleding en dakrandpanelen zijn gemaakt van een gerecycled kunststof. Bovendien blijft de kunststof gevelbekleding jarenlang sterk en fraai met het geringste onderhoud. Nooit meer schuren of schilderen dus!

Onze gevelbekleding is een duurzaam en milieuvriendelijk gevel product en voldoet zowel aan de richtlijnen van het bouwbesluit als aan de eisen van het Nationaal Pakket Duurzaam Bouwen (DuBo). De toplaag bestaat uit het in de bouwwereld zeer bekende Renolit.

Geïnteresseerd geraakt in onze gevelbekleding en of een ander product? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Van nokken tot schuifpuien en alles er tussenin, Uniek staat voor u klaar. Neem vandaag nog contact op!