0511-402436 / 06-23807982

Garagedeuren

Novoferm sectionaaldeuren

Novoferm biedt samen met Uniek geveltechniek voor iedere garage een passende oplossing. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie.

Waarom eigenlijk een sectionaaldeur?

Een sectionaaldeur biedt comfort, een hoge veiligheid en optimale ruimtebesparing. De sectionaaldeur bestaat uit losse secties die door scharnieren aan elkaar verbonden zijn. Hierdoor laat de deur zich gemakkelijk openen, zonder dat er extra zwenkruimte vóór de garage nodig is. Het gebruik van hoogwaardige materialen, een uitstekende afwerking en veel keuzemogelijkheden geven uw garage een tijdloze uitstraling die past bij de stijl van uw woning en uw persoonlijke smaak.

Veel keuze uit geïsoleerde sectionaaldeuren

Of het nu voor nieuwbouw of renovatie is, met een Novoferm geïsoleerde sectionaaldeur geeft u uw woning een mooie uitstraling. Zowel voor moderne als
traditionele woningen kunt u bij Uniek Bouw en Montage kiezen tussen vijf deurprofielen (horizontaal smal, horizontaal breed, vlak, cassette en prisma), twee isolatiewaarden (iso-20 en iso-45), vier designs (woodgrain, glad, Satin Grey en Golden Oak) en vrijwel alle RAL-kleuren.

Ook het complete kozijn kan als optie in iedere gewenste kleur geleverd worden. In de Novoferm sectionaaldeurenbrochure vindt u een uitgebreid overzicht met de mogelijkheden.

NovoPort® aandrijvingssysteem

Het NovoPort® aandrijvingssysteem zorgt niet alleen in de werking voor een hoog comfort, maar ook tijdens de montage. Omdat het niet zoals conventionele aandrijvingen aan het plafond, maar eenvoudig in de deurlooprails gemonteerd wordt. In iedere individuele situatie wordt het NovoPort® aandrijvingssysteem links of rechts in de deurlooprails gemonteerd.

Zo blijft het plafond vrij en montageobstakels worden hierdoor uitgesloten. Bovendien wordt opbergruimte aan het plafond gecreëerd. Alle onderdelen zijn tijdens de productie voorgemonteerd, passen precies en zijn hierdoor eenvoudig te monteren. Dit bespaart montagetijd en -kosten, waardoor het NovoPort® aandrijvingssysteem als geheel voordelig is.

Geïnteresseerd geraakt in onze garagedeuren en of een ander product? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Van nokken tot schuifpuien en alles er tussenin, Uniek staat voor u klaar. Neem vandaag nog contact op!