0511-402436 / 06-23807982

Dakkapellen

Voor een kunststof dakkapel bent u bij ons dus aan het juiste adres. Dakkapellen moet niet alleen ruimte creëren , duurzaam zijn en onderhoudsvriendelijk het moet tevens passen bij uw woning. De dakkapellen van Uniek Bouw & Montage voldoen aan alle eisen die u voor uw dakkapel wenst. Onze dakkapellen worden vervaardigd uit hoogwaardig materialen.

Voor iedere dakhelling geschikt

Een dakkapel biedt heel veel mogelijkheden. In een dag wordt een slaapkamer of studeerkamer gerealiseerd, een dakkapel biedt u meer ruimte en licht en dat samen met een perfecte afwerking. De Uniek Bouw & Montage dakkapellen hebben een modern design en zijn in vele kleuren en combinaties verkrijgbaar, met verschillende boeidelen. De Uniek Bouw & Montage prefab dakkapel is tevens voor iedere dakhelling geschikt.

Voor prefab moet U denken aan een voor U op maat (breedte, hoogte, soort boei etc.) gemaakte dakkapel welke er d.m.v. een kraan bij U op de woning wordt geplaatst. Deze dakkapel is vaak voor de achterzijde van de woning vergunningsvrij. Op de voorzijde heeft u altijd een (lichte) bouwvergunning nodig.

Naast de dakkapel in kunststof zijn wij gespecialiseerd in het realiseren van traditioneel opgebouwde dakkapellen welke door onze eigen vakbekwame medewerkers worden vervaardigd en volledig worden afgewerkt met onderhoudarme materialen.

Onderhoudsvrij, optimale isolatie, lange levensduur

Uniek Bouw & Montage biedt in haar leveringsprogramma dakkapellen aan die vrijwel onderhoudsvrij, optimale isolatie, lange levensduur en zeer fraai van vormgeving zijn. Deze prefab kunststof dakkapel wordt binnen een dag geplaatst.

Geïnteresseerd geraakt in onze dakkapellen en of een ander product? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Van nokken tot schuifpuien en alles er tussenin, Uniek staat voor u klaar. Neem vandaag nog contact op!