0511-402436 / 06-23807982

K-vision City

Bijzonder binnen K-Vision is verder het zogenaamde City kozijn. Dit kozijn is speciaal ontwikkeld voor met name het stedelijk gebied, en heeft de historische uitstraling van bestaande schuiframen.

Belangrijkste verschil met deze ramen is dat het City kozijn een modern draai-/valsysteem betreft. Naast alle basis eigenschappen van het kunststofsysteem heeft dit type kozijn een verspringende glaslijn.

Binnen het K-vision systeem is de City variant opgenomen. Toepassingsmogelijkheden vooral in de grote steden, maar ook in monumentale gebouwen, landhuizen en boerderijen. Deze City variant heeft de historische uitstraling van de bestaande schuiframen. Dit wordt bereikt door de bijzondere tussendorpel met verspringend glasvlak en de rechthoekige zijstijlen en bovendorpel.

Het belangrijkste verschil met de bestaande schuiframen is dat deze City variant een modern draaivalsysteem is. Het uiterlijk van het traditionele schuifraam blijft dus wel behouden. Deze City variant heeft natuurlijk alle voordelen van het standaard K-vision systeem, zoals extreem goede geluidwering, isolatie en wind- en waterdichtheid.

De voordelen:

  1. Traditioneel aanzicht
  2. Rechthoekige zijstijlen en bovendorpel
  3. Schuine onderdorpel
  4. Zeer goede geluidisolatie door toepassing van zeer dik glas
  5. Zeer goede thermischeisolatie door het meerkamerprincipe
  6. Stabiele ramen en deuren door grote versterkingskamer
  7. Gladde sponning voor eenvoudige reiniging
  8. Schuine sponning voor perfecte waterafvoer
Geïnteresseerd geraakt in onze k-vision city en of een ander product? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.