Kömmerling K-Vision kozijnsysteem

Onze stijlvolle kozijnen worden vervaardigd uit profielen van Kömmerling en voldoen aan de hoogste eisen wat betreft duurzaamheid, sterkte, isolatie en veiligheid. Om te kunnen blijven voldoen aan deze hoge eisen is er een kozijnsysteem ontwikkeld speciaal voor de Nederlandse markt.

Dit kozijnsysteem wordt onder de naam K-Vision op de markt gebracht en is als volgt onderverdeeld:

K-vision Trend K-vision Classic K-vision City K-vision Cube

 

Betere geluids- en warmte-isolatie

Tevens wordt er steeds meer gebruik gemaakt van dikker glas voor een betere geluids- en warmte-isolatie. Op deze vraag kan Uniek inspelen dankzij het gekozen kozijnsysteem. Kenmerk van deze lijn is dat het in de basis een een 70 mm systeem is en het een verdiept profiel van maar liefst 112mm heeft.

Andere voordelen zijn een groot kleurenspectrum in Renolit (houtnerf) en er wordt gebruik gemaakt van een verdiept naar buiten draaiend systeem.

Kunststof kozijnen zijn opgenomen in het pakket "duurzaam bouwen" op basis van uitstekende milieutechnische aspecten. Bij de profielen wordt er bijvoorbeeld geen lood als stabilisator gebruikt maar calcium-zink (CaZn) en is hierdoor minder milieubelastend. Tevens verhoogt de toevoeging van CaZn de krasvastheid alsmede de weersbestendigheid.

Bekijk de afzonderlijke systemen:

Geïnteresseerd geraakt in onze k-vision profielen en of een ander product? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Deel deze pagina: